Image Alt

Uitleg

Hoe werkt het?

Je gaat op reis. We gaan terug naar de eerste zeven jaar van je leven. Dat is de tijd dat je interne programma wordt gecreëerd. Er worden dan waarheden, maar ook onwaarheden op je hart geschreven. Je hart is dan in de thèta fase. De leerfase. Dat programma wordt de rest van je leven afgespeeld. Hoe is je programma geschreven en waar loop je tegenaan? Op een nuchtere manier, gaan we op zoek naar jouw pijnpunten. Het wordt geen zweverig gebeuren, maar een praktische route naar herstel.

We starten met een kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd wie jij bent en wat je hebt meegemaakt. Vervolgens gaan we op zoek naar je pijnpunten. Als die helder zijn gaan we kijken naar de waarheid. We gaan je interne programma overschrijven met die waarheid, zodat jouw patronen veranderen en je hart herstelt.

Ik ontdekte dat de oplossing tot herstel en vrijheid een reis is die uit drie stappen bestaat: repetition, meditation en forgiving. Het gaat om herhalen, stil zijn en loslaten, zodat je daarna krachtig, vrij en vol autoriteit verder kunt gaan.

Meditation
Repitition
Forgiving

“We lopen allemaal door de rozentuin van het leven en komen er gehavend uit door de doornen. Maar jij hebt het alleen over de geur van de rozen.”

Start je reis.

Heb jij negatieve gedachtes over jezelf? Of loop je tegen je eigen patronen aan?
Ga dan mee op reis en ontdek wie jij werkelijk bent.

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com